Colorado – Arizona

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Colorado Avalanche inledde säsongen svajigt, men har sakta men säkert ätit ikapp och dess formkurva pekar faktiskt uppåt. Colorado innehar tolfteplatsen i Western Conference. Fortfarande finns det mycket att önska. Laget är åtminstone bättre nu jämfört med för ett par månader sedan. Colorado kommer till nattens match med fem vinster i bagaget på de åtta senaste omgångarna. Motivationen verkar okej.

Arizona Coyotes innehar jumboplatsen i Western Conference. Gästerna vann visserligen förra veckan, mot Washington Capitals, men i övrigt har laget förlorat 30 av sina 38 spelade matcher. Coyotes är helt enkelt inte tillräckligt bra den här säsongen och kommer förmodligen inte kunna bryta den förbannelse som gjort laget till en tydlig slagpåse. Hemmalaget ska ha goda möjligheter att vinna nattens batalj.

Jag splear på raka ettan till 2,05 @ bet365.

  • Match: Colorado – Arizona
  • Speltips: Colorado (1)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 03:00, 28/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!