Chicago – Vancouver

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks har fortsatt bra form. Hemmalaget placerar sig för tillfället på elfteplats i Western Conference efter fem raka segrar. Blackhawks har också gjort en magnifik andra halva av säsongen. Chicago saknar enbart Drake Caiggula, men det påverkar knappast Chicago med den breda truppen som laget besitter framåt. Crawfords comeback har såklart varit ett lyft och han fortsätter ikväll.

Vancouver Canucks hittas på trettondeplatsen i Eastern Conference. Laget gick en tuff match igår borta mot Dallas, där Canucks fick tillbringa långa stunder i egen zon. Pettersson, Horvat och Boeser ska vara ledande, men är inte alls i samma form som man var i under första halvan av säsongen. Gästerna är dessutom sämre på resande fot och har inget att spela för här. Jag tror på hemmaseger.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betsson.

  • Match: Chicago – Vancouver
  • Spel: Chicago (1)
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 19/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar