Vancouver – Columbus

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vancouver Canucks satsar på framtiden. Laget hade inga förväntningar på sig inför nuvarande säsong. Många trodde att Vancouver skulle hittas i bottenstriden, men Pettersson räddade säsongen för dem. Elias gav fansen den framtidstro som hade försvunnit. Adderas ett par framtidslöften till den redan kraftfulla trupp som laget besitter, lär dem troligen få spela slutspel snart igen.

Columbus Blue Jackets gick hårt ut på transfermarknaden och gjorde sig av med i stort sätt alla draftval dem hade kvar inför sommarens draft. Detta eftersom dem kände att deras bästa chans att utmana om Stanley Cup var nu då dem fortfarande har kvar sina två ryska stjärnor. Därför förstärkte dem laget med Dzingel, Duchene, Kinkaid för att nämna dem främsta. Mot Vancouver skall dem vinna.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ NordicBet.

  • Match: Vancouver – Colombus
  • Spel: Colombus (2)
  • Odds: 2,00 @ NordicBet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 03:00, 25/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar