Vancouver – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vancouver Canucks spelar andra raka matchen mot Edmonton under fredag. Man var naturligtvis inte glada efter matchen med tanke på resultatet. Detta var lagets andra raka match, där Vancouver tillåter motståndarna att vända och vinna. Dess resultatrad för säsongen är inget Vancouver är speciellt glada över. Dessutom har man bara vunnit två matcher under denna säsong.

Edmonton Oilers är vassa för tillfället. Dominik Kahun gjorde tre mål och Leon Draisaitl gjorde tre assist för att hjälpa deras Edmonton Oilers att komma tillbaka från ett tremålsunderläge för att slå Vancouver Canucks med 4-3 i Rogers Arena under natten till onsdag. Edmonton har varit i form på senaste och man har vunnit fyra raka matcher och sju av de åtta senaste matcherna.

Jag spelar på raka tvåan till 2,18 @ Unibet.

  • Match: Vancouver – Edmonton
  • Spel: Edmonton (2)
  • Odds: 2,18 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 04:00, 26/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar