Vancouver – Edmonton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Vancouver Canucks gästas av Edmonton under tidig onsdagsmorgon. Hemmalaget kommer senast från en övertidsförlust hemma mot Winnipeg. Hemmaklubben har inte haft en enkel säsong, vilket syns på deras resultatrad där Canucks enbart tagit två segrar efter fulltid på elva matcher. När laget dessutom inte har fått deras spel att fungera så förstår man deras frustration.

Edmonton Oilers körde över Calgary Flames med 7-1 i Rogers Place under natten till söndag för att sen vinna två raka matcher mot just Flames. Detta var andra gången för säsongen som McDavid gjorde fem poäng i en match. Han gjorde ett mål och fyra assist i 8-5-segern mot Ottawa i början av februari. Mikko Koskinen gjorde 43 räddningar för Edmonton. Laget har numer resultatraden 12-8-0 för säsongen.

Jag spelar på raka tvåan till 2,20 @ ComeOn.

  • Match: Vancouver – Edmonton
  • Spel: Edmonton (2)
  • Odds: 2,20 @ ComeOn
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 01:30, 24/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!