Vancouver – New Jersey

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Canucks befinner sig i en tung förlusttrend med fyra raka torsk och endast en seger på lagets åtta senaste matcher när laget tog emot Chicago Blackhawks på hemmaplan. En seger som blott är Canucks tredje på lagets tio senaste matcher, 3-5-2. I och med segern behöll laget sin slutspelsplats och efter tjugoen spelade matcher har Canucks spelat ihop till tjugotvå poäng och ligger på en åttonde plats i Western Conference. Segern mot Blackhawks var lagets tredje på sina fyra senaste hemmamatcher.

Devils är också inne i en mindre smickrande period och efter 5-1 förlusten mot Edmonton Oilers i den senaste omgångar inkasserade laget sin andra raka förlus, men blickar vi däremot mot lagets tio senaste matcher har det blivit sex segrar och fyra förluster. Förlusterna har sett till att Devils befinner sig utanför slutspelsplatserna. Dock är det inte speciellt långt upp till slutspel då Devils står på tjugoen poäng efter nitton spelade matcher och befinner sig på tionde plats i Eastern Conference. Bortaspelet har varit lite till och från. Förlusten mot Oilers var lagets andra raka bortaförlust och den tredje förlusten på lagets fyra senaste bortamatcher.

Mitt spel blir Canucks som segrare inklusive övertid och straffar till 1,71 @ Ladbrokes.

  • Match: Vancouver Canucks – New Jersey Devils 
  • Speltips: Vancouver (ML)
  • Odds: 1,71 @ Ladbrokes
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 23/11, 04:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar