Winnipeg – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Winnipeg Jets innehar tiondeplatsen i Western Conference. Winnipeg slog faktiskt serieledande men formsvaga Blues. Dessutom hade mannen dem kallar för Rosy mycket att göra med segern för kanadickerna. Jack Roslovic gjorde två mål och en assist i segern vilket hjälpte laget att komma tillbaka på segerspåret igen efter att förlorat fem raka matcher tidigare. Predators ska såklart vara favoriter.

Nashville Predators torskade mot Vegas Golden Knights senast med 3-0 i Bridgestone Arena under natten till söndag. Det var den tredje hållna nollan den här säsongen för Fleury som var tillbaka i kassen. Pekka Rinne stod för 36 räddningar för Predators som nu är 24-20-7 för säsongen och som dessutom hade vunnit två raka matcher innan den här. Förväntar mig ett revanschsuget lag.

Jag spelar på Nashville ML till 1,83 @ betway.

  • Match: Winnipeg – Nashville
  • Spel: Nashville (2)
  • Odds: 1,83 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 5/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar