Columbus – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Columbus Blue Jackets gästas under natten till tisdag av Ottawa Senators hemma i Nationwide Arena. Columbus har de senaste matcherna varit på gränsen att bryta förlustsviten, men det har emellertid inte gått vägen, samtidigt är gästerna oerhört svaga på bortais. Hemmalagets resultatrad är 0-3-5 på de åtta senaste matcherna, efter 4-3-torsken på straffar mot Nashville Predators i Bridgestone Arena.

Ottawa Senators återfinns på nästjumboplats i Eastern Conference. Carey Price stod för 30 räddningar när Montreal Canadiens slog Ottawa Senators med 3-0 i Canadian Tire Centre under natten till söndag. Max Domi gjorde två mål och Paul Byron ett för Canadiens. För Senators del så stod Craig Anderson för 34 räddningar, laget är nu 21-30-11 och man har bara gjort ett mål på sina två senaste matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,71 @ ComeOn.

  • Match: Columbus – Ottawa
  • Spel: Columbus (1)
  • Odds: 1,71 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 24/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar