Florida – Columbus

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Florida Panthers har skaffat sig ett bra utgångsläge, för att eventuellt vinna Stanley Cup. Laget innehar andraplatsen i ligaspelet, och har plockat 61 poäng. Därför har man möjlighet att vinna Central Division, som har lag som Carolina Hurricanes och dessutom fjolårets segrare. Florida besitter en grym offensiv uppsättning och man utnyttjar den. Aleksander Barkov och Carter Verhaeghe finns i Florida.

Columbus Blue Jackets har en tung period nu. Man har en poäng på senaste fem matcherna. Dessutom ifrågasätts deras coach John Tortorella, bland annat för sin kontakt med spelare och hur han behandlar nyförvärvet/traden Laine. Senaste tiden har Columbus gjort en rad trader/spelarbyten. I mina ögon inga som direkt gynnar laget i dagsläget, utan som snarare tyder på att laget bygger för framtiden.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ Unibet.

  • Match: Florida – Columbus
  • Spel: Florida (1)
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:00, 20/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar