Phoenix – Columbus

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Phoenix är som de flesta säkert vet nu ett av mina favoritlag när det gäller skottspel. Jag förstår inte heller varför vissa fortsätter med att envisas med sina 58.5 linor, men det kan vi förmodligen bara tacka för. Sen kommer det komma dagar där det inte sitter, men vi får hoppas att det går vägen även denna gång. Yotes på hemmaplan kör all in på offensiven och man matar det mesta på mål. Bara där så vet man att det ofta blir ytor bakåt när folk går framåt. Inte nog med det, utan man har flera backar som älskar att följa med upp i anfallen så att ytorna bakåt blir ännu större. Som sagt, när Yotes spelar hemma så är det verkligen full fart. Senast mot Edmoton när vi spelade så slutade det med totalt 70 skott. På hemmaplan denna säsong så har man klarat linan i 15 av 17 matcheroch så länge vi fortsätter att få låga linor på Phoenix hemma så är oddset taget. Endast två gånger har man skjutit under 30 skott på mål. Hemma har man ett snitt på över 36 skott per match.

Columbus ska jag ärligt erkänna att det är ett spöklag för mig. Jag tror de flesta som håller på med betting har något sådant lag som man nästan alltid lyckas ha fel på. I vilket fall så spelar jag på en sån marknad där historiken spelar mindre roll från mina tidigare erfarenheter i livet. Columbus har bara ett snitt på 27.8 skott framåt och det är som sagt inte jättebra. Bakåt ligger snittet på drygt 30 skott. Idag tror jag dock man löser uppemot 30 skott med tanke på att det är Yotes som står på andra sidan. Känslan är att Phoenix för spelet som vanligt när man spelar hemma och då kanColumbus spela det spel man vill och är bäst på, kontringsspel. CBJ är inget lag som ska föra matcherna då man saknar kvalité för det, speciellt för tillfället då man har en del skador i truppen vilket gör att man kanske ofta söker den lite enklare vägen mot mål. Förra matchen drog man iväg 38 skott borta mot Colorado. Inbördes mellan dessa lag så har man gått över linan i 8 av 10 senaste matcherna. Mycket talar för att vi får samma öde inatt igen. Phoenix på hemmaplan brukar garantera massvis med skott. Därför ser jag ingen anledning att inte spela detta spel idag också. Mitt spel blir över 58.5 skott till oddset 1.85 hos bwin. Insatsen blir denna gång 6 units. Låt skotten hagla!

  • Match: Phoenix – Columbus
  • Speltips: Över 58.5 skott (regular time)
  • Odds: 1.75 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 3/1, 03.05

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar