Toronto – Columbus

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Toronto Maple Leafs innehar femteplatsen i Eastern Conference. Hemmalaget har faktiskt imponerat under nuvarande säsong med 141 gjorda mål framåt. Detta är fjärde bäst i serien. Med två raka segrar kan klubben vara tillbaka på vinnarspåret. Sedan tidigare finns det emellertid vissa skador att ta i beaktande för Maple Leafs. Nikita Zaitsev, Nikita Soshnikov och Joffrey Lupul är alla otillgängliga.

Columbus Blue Jackets blandar och ger och har väldigt svårt att hitta den där självklara vinnarstilen. Å andra sidan är en slutspelsplats inom räckhåll och det är där laget har sitt mål under resterande delar av den här grundserien. Skadeläget är värre för gästerna, som har bland annat Alexander Wennberg, Brandon Dubinsky och Cam Atkinson borta från spel. Ryan Murray är otillgänglig på grund av skada.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ expekt.

  • Match: Toronto – Columbus
  • Speltips: Toronto (1)
  • Odds: 2,05 @ expekt
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 01:00, 9/1

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar