Toronto – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Toronto Maple Leafs placerar sig på andraplatsen i Eastern Conference. Nu senast vann hemmalaget enkelt mot Anheim Ducks med 6-1. Därmed har ”Leafs” plockat poäng i deras fyra senaste NHL-matcher och formen är naturligtvis mycket bra för tillfället. Toronto är kanske inte heller lika beroende av deras förstakedja utan det finns potential hos samtliga femmor. Svenskarna imponerade nu senast.

Ottawa Senators går tungt denna säsong. Klubben är inne i ett generationsskifte och gjorde sig bland annat av med den svenske stjärnbacken, Erik Karlsson, innan säsongen. Man kommer till denna match med fyra raka förluster och Senators är det laget i NHL som tagit minst poäng. Endast 43 poäng på 52 matcher. Nu väntar ett mycket bra Toronto på bortaplan.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Toronto – Ottawa
  • Speltips: Toronto (1)
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 7/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar