Ottawa – Toronto

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Ottawa Senators får besök av Toronto Maple Leafs i premiären av NHL. Ottawa trivs mot just Toronto med totalt sex raka vinster i bagaget. Då räknar jag med två försäsongssegrar inför den här säsongen, något som rent psykologiskt kan ha en viss effekt. Clarke McArthur får vänta med sin säsongsdebut för Ottawa Senators tillföljd av en hjärnskakning, samtidigt är Mark Stone osäker till spel.

Toronto Maple Leafs saknar Josh Leivo och Stephan Robidas med ytterligare en rad spelare osäkra till sin egen medverkan på grund av diverse skavanker. Tyler Bozak och målvakten Frederik Andersen är två av dessa. I premiären får vi sällan se målfester, vilket känns naturligt då spelet ännu inte satt sig. Med saknad av flera viktiga spelare och att detta är första matchen, räknar jag med en tilltäppt match.

Jag spelar under 5,5 mål till 1,95 @ bwin.

  • Match: Ottawa – Toronto
  • Speltips: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,95 @ bwin
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 13/10

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar