Toronto – Colorado

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Toronto Maple Leafs innehar fjärdeplatsen i Eastern Conference. Klubben lyckades visserligen bryta sin negativa trend senast, när bottenlaget Ottawa Senators kunde besegras med 4-3. Därmed slapp laget förlora sin femte raka match. Laget inledde säsongen starkt, men har nu gjort en sämre andra hälft. Laget har ungefär samma problem med deras skador som förut. Det saknas flera viktiga spelare.

Colorado Avalanche har prickat in en fantastisk form på sistone. Efter den ganska skakiga inledningen på säsongen har laget ryckt upp sig ordentligt, något som gjort att de nu susar uppåt i tabellen. Plötsligt känns en slutspelsplats väldigt säker. I skrivande stund står laget på nio raka segrar och inte sällan har de varit övertygande sådana. Målskyttet har verkligen kommit igång. Gästerna blir farliga här.

Jag spelar på Colorado +0 (Asian Handicap) till 2,50 @ Unibet.

  • Match: Toronto – Colorado
  • Speltips: Colorado +0 (AH)
  • Odds: 2,50 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 23/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar