Colorado – Washington

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche är tabelljumbo i Western Conference. Laget är inte tillräckligt bra för att kunna utmana övriga lagen. Skrämmande dåligt är att Colorado har 20 poäng upp till närmaste ligakonkurrent i tabellen (Arizona Coyotes). På lagets nio senaste matcher har Avalanche en seger. Vinsten kom på hemmaplan mot svaga Detroit Red Wings. Colorados defensiv har varit knackig med 253 insläppta mål.

Washington Capitals är serieledare i Eastern Conference. Capitals ett väldigt starkt lag, speciellt i den offensiva delen av spelet. Det stjärnspäckade laget har alla förutsättningar att gå långt den här säsongen. Faktum är att den här uppsättningen av Capitals faktiskt känns mer spännande än på länge.

Jag spelar på raka tvåan till 1,88 @ NordicBet.

  • Match: Colorado – Washington 
  • Spel: Washington (2)
  • Odds: 1,88 @ NordicBet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 04:00, 30/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar