Toronto – Columbus

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Toronto Maple Leafs är tredjeplacerade i Eastern Conference. Klubben besegrades av Winnipeg senast, 6-3. Auston Matthews utökade målsviten, till sex raka matcher och Joseph Woll plockade 35 räddningar. Hemmalaget innehar resultatraden 17-7-2 för säsongen, men kom från en 4-3-torsk efter straffar mot Wild under natten till söndag. Laget har vunnit åtta av deras tio senaste matcher på Air Canada Centre.

Columbus Blue Jackets slog San Jose Sharks med 6-4 i Nationwide Arena under natten till måndag. Man har resultatraden 13-10-0 för säsongen och hade förlorat fyra raka bortamatcher med en målskillnad på 6-18 inför den här matchen. På de fyra senaste bortamatcherna har Columbus en målskillnad på 6-18. Mycket talar faktiskt för Toronto som har vunnit tio av sina 14 senaste matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Toronto – Columbus
  • Speltips: Toronto (1)
  • Odds: 1,60 @ Pinnacle Sports.
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 01:00, 8/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar