Ottawa – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Det vankas återigen en het mat i Ottawa där hemmalaget tar emot New York Rangers. Sens har spelat fantastisk ishockey den senaste tiden och har goda chanser att ta hem denna fight också. Jag kommer däremot lägga mitt fokus på ett skottspel istället.

Ottawa har spelat otroligt bra den senaste och man har nu tagit över den sista slutspelsplatsen. Detta mycket tack vare en väldigt fin offensiv och ett väldigt bra målvaktsspel. Det defensiva i Ottawa kan alltid bättras känns det som, även om det i korta stunder sett mycket bättre ut nu än vad det gjort tidigare under säsongen. Man är dock ett offensivt lagt lag och ska man vinna sina matcher så är det genom hög fart och mata en massa skott på motståndarnas målvakt. Tillslut får man allt som oftast utdelning och Sens är ganska jobbiga att möta när de är i bra form med tanke på att de faktiskt är ett lag som går lite på energi. De tre senaste hemmamatcherna har man gjort hela 16 mål och skjutit 110 skott, vilket visar vilken kapacitet man har framåt när man väl kör. Jag såg vissa delar av matchen mot Toronto och som de spelade då och skickade puckar in mot stackars Bernier, så ska man spela om man vill gå långt i ett slutspel. Det kan visserligen straffa sig bakåt med tanke på att man är så pass offensiva, men Ottawa är offensiva i grunden och det ska man också försöka utnyttja. Skottmässigt så är det ett av mina favoritlag när det gäller skottspel för det är sällan de sviker.

New York Rangers har inte lika mycket att spela om, även fast de faktiskt tävlar om en topplacering i ligan. Motivationen känns något högre hos Ottawa och förmodligen är det det som fäller avgörandet tillslut. Nu vet jag dock om att Rangers är ett väldigt bra lag somälskar att vända spel snabbt och gå på kontring. När man möter Ottawa så är jag nästan helt hundra på att det kommer bli svängdörrar åt alla håll. Sens går alltid framåt och Rangers ligger ofta och fiskar med en forward högt upp. De senaste matcherna har faktiskt inte Rangers öst in skott mot kassen som Ottawa har gjort men man ligger ändå på ett snitt en bit över 30 skott/match. Den senaste tiden tycker jag ändå spelet framför egen kasse varit ganska svagt då man släpper till väldigt mycket chanser där, men som tur är så har Talbot varit grym i Lunkans frånvaro. Det är det som är orosmomentet inför slutspelet att man måste få bukt med sitt försvarsspel. Idag kommer man möta ett lag som ”rider på vågen” för tillfället och det känns väldigt konstigt ifall inte båda når upp till minst 30 skott var. Enligt mig så är det helt klart möjligt att vi får se en match med uppemot 70-75 skott. Den här säsongen har man bara mötts en gång och då slutade det 35-35 i skott.

Jag tror som vanligt på ett offensivt hemmalag och Rangers får alltid en hel del lägen oavsett vilka man möter. Idag möter man dessutom ett lag som anfaller med väldigt många spelare och det bör passa Rangers perfekt. Mitt spel denna afton blir över 63.5 skott på mål till oddset 1.85 hos bwin. Insatsen stannar på 6 units.

  • Match: Ottawa – NY Rangers
  • Speltips: Över 63.5 skott på mål (regular time)
  • Odds: 1.85 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 27/3, 00.35

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar