Chicago – Florida

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks avslutade deras fyra matcher långa förlustsvit efter 3-2-segern mot Florida under natten till onsdag. Kevin Lankinen stod för 33 räddningar mellan stolparna. De har resultatraden 15-13-5 för säsongen. Klubben tog sin första seger på fem matcher spelade mot Florida, den här säsongen (1-3-1). Huvudtränaren för Chicago Jeremy Colliton tog upp vikten av dess seger nu senast.

Florida Panthers Noel Acciari stod för två assist och Chris Driedger gjorde 29 räddningar senast. Florida har resultatraden 20-8-4 för säsongen. Detta var den första matchen som laget spelade utan Aleksander Barkov som är borta på grund av en underkroppsskada. Det syntes att han var borta, men jag tror att de har hittat en lösning efter första matchen mot Blackhawks, det syntes tydligt i slutet.

Jag spelar på raka tvåan till 2,15 @ betsafe.

  • Match: Chicago – Florida
  • Spel: Florida (2)
  • Odds: 2,15 @ betsafe
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 01:00, 26/3

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar