Florida – Boston

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Florida Panthers inkasserade sjätte raka segern senast, mot Arizona Coyotes. Tittar man på denna samt förra säsongens grundserie, har hemmalaget vunnit, tolv raka matcher och de kommer såklart utmana om Stanley Cup-pokalen denna säsongen. Det är intressant, hur laget verkligen fungerar tillsammans denna säsongen. Det är något extra som laget tagit med sig från förra säsongen.

Boston Bruins gjorde tre mål i den första perioden innan man fick kämpa för sitt liv någorlunda i slutet av matchen innan man kunde ge San Jose Sharks sin första förlust för säsongen efter en 4-3 seger i TD Garden under söndagskvällen. Sharks tränare sa också efter matchen att han inte tyckte Sharks såg mentalt fräscha ut och det är inte så konstigt när man spelat så mycket hockey på kort tid.

Jag spelar på Florida ML till 1,82 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Florida – Boston
  • Speltips: Florida ML
  • Odds: 1,82 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 28/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!