Florida – Detroit

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Florida Panthers utökade poängsviten till åtta raka matcher efter en 2-1-seger över Nashville Predators i BB&T Center under natten till lördag. Chris Driedger, stod för 24 räddningar. Hemmalaget har numera resultatraden 6-0-2 för säsongen. Florida revanscherade sig efter förlusten mot Predators i matchen dessförinnan efter att två insläppta mål under de två sista minuterna i den tredje perioden.

Detroit Red Wings torskade återigen senast. Denna gången var det mot de regerande mästarna Tampa Bay Lightning, där slutresultatet skrevs till 3-1 i Amalie Arena under natten till lördag. Målet för Detroit gjordes av Vladislav Namestnikov och målvakten Thomas Greiss stod för 29 räddningar. Laget har 2-8-2 för säsongen och 0-6-2 på de åtta senaste matcherna. Nu ska man spela fyra raka på resande fot.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Florida – Detroit
  • Spel: Florida (1)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!