Tampa Bay – Detroit

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tampa Bay Lightning besegrade Nashville Predators med 5-2 i Amalie Arena under tisdag natt. Steven Stamkos gjorde ett mål, och en assist. Andrei Vasilevskiy gjorde 26 räddningar för Lightning, som numer besitter fem vinster för säsongen. Tampa startade matchen väldigt starkt och gjorde dessutom tre mål i första perioden. De vann därutöver båda matcherna i dubbelmötet med Nashville Predators.

Detroit Red Wings gör ingen glad då laget förlorade deras sjätte raka match senast mot Patric Hörnqvist Florida Panthers med 3-2. Dylan Larkin och Anthony Mantha gjorde målen för Detroit och Thoms Greiss gjorde 27 räddningar. Klubben har nu 2-6-2 för säsongen och 0-4-2 på sina sex senaste. De har verkligen inte fått till sitt spel den här säsongen. Efter sex raka förluster så börjar man funderar på framtiden.

Jag spelar på raka ettan till 1,53 @ betsson.

  • Match: Tampa Bay – Detroit
  • Spel: Tampa Bay (1)
  • Odds: 1,53 @ betsson
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 23:30, 3/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!