Detroit – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Detroit Red Wings har fyra vinster på sina fem inledande matcher. Det som sticker ut är lagets offensiva spel. I samtliga matcher har Detroit fått nätkänning minst två gånger. Alldeles uppenbart, satsar klubben ordentligt redan i säsongsinledningen. Red Wings kommer troligen få klara sig utan Danny DeKeyser. Inget större avbräck och hemmalaget bör kunna hantera situationen utan större problem.

Tampa Bay Lightning ser också starka ut, med samma vinstrad som Detroit efter fem omgångar. Efter tre raka hemmamatcher, där laget slagit tunga motståndare som Washington Capitals och Pittsburgh Penguins väntar nu en bortamatch igen. Även för deras del är det offensiven som sticker ut. Lightning har varken skador eller avstängningar att ta hänsyn till inför den här matchen.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Detroit – Tampa Bay
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:30, 17/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar