Tampa Bay – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Försäsongen fortsätter och vi ska idag ta en titt på två lag som kommer få slåss i den nedre delen av tabellen. Tampa Bay tar emot Nashville och det vankas ett klart sämre lag mot ett klart bättre lag på pappret. Frågan är om motivationen slår klassen?

Tampa Bay ska inatt spela sin första match och man kommer göra det med en trupp som är ganska tunn om man tittar på kvalitén på spelarna som kommer få förtroendet denna afton. Som vanligt när det gäller preseason i NHL så bör man ha hyfsad koll på vad de olika lagen ställer upp med. Det skulle rent av kunna vara ett ordinarie NHL-lag som spelar mot ett rent AHL-lag och då förstår ni var värdet ligger om det fortfarande är jämna odds. Tampa kommer ikväll ställa upp med ett helt gäng med spelare som kämpar för en ordinarie plats och väldigt få ordinarie lirare. Det har visserligen sin fördel också med tanke på att de flesta förmodligen kommer kämpa för sitt liv. Man kan väl säga att de som har en ordinarie plats är Connolly, Filppula, Killorn, Kucherov, Panik, Carle och Garrison. Resterande får ses som spelare som måste visa upp sig för att ha chans på en ordinarie plats. Allt har sina fördelar, men känns ändå som att Tampa kommer ha ett litet underläge när matchen börjar med tanke på vad Nashville kommer ställa upp med.

Nashville gör även dem sin första match, men nye coachen Peter Laviolette gör som många inte brukar. Han kommer ta ut ett lag från start som är relativt ordinarie. Allt för att hans nya spelare ska lära sig hans egen lite mer offensiva taktik. Det är något som Nashville inte direkt är vana vid med tanke på att man i många år varit ett ganska defensivt lag. Nu har man dock ett relativt ordinarie lag med sig ikväll och på pappret är man klart bättre än sina motståndare idag. Får man bara det att fungera så vinner man denna matchup. Man har en preliminär truipp som kommer få spela ikväll, där några namn på listan nedan kommer falla bort. Tycker ändå laget ser rätt starkt ut oavsett vilka som kommer spela, men håller ner insatsen lite. Spelare som Mattias Ekholm, Seth Jones, Roman Josi, James Neal, Mike Ribeiro finns ändå med i truppen.

Jämför man lagen så är det inget snack om vilket lag som är bäst på pappret och då är detta odds riktigt bra. Med tanke på att det är bortaplan, nytt spelsystem för Preds och preliminär laguppställning så håller vi på insatsen lite. Mitt spel blir Nashville att vinna under ordinarie tid till fina 2.70. Insatsen blir 4 units och spelas hos betsafe.

  • Match: Tampa Bay – Nashville
  • Speltips: Nashville (2)
  • Odds: 2.70 @ betsafe
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 24/9, 01.00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar