Tampa Bay – Detroit

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Lightning besegrade Toronto Maple Leafs hemma med 1-0 innan viloperioden i samband med All Star händelserna. Formen var bra innan All Star med åtta segrar på dom tio senaste omgångarna, 8-2-0. En formkurva som har skjutit Lightning uppåt i tabellen och har femtioåtta poäng efter fyrtionio omgångar. Laget ligger på en femte plats i Eastern Conference med samma poängantal som både fyran New York Islanders och sexan Detroit Red Wings. Lightning är ett utav sin konferens starkaste defensiva lag. Enbart hundrasjutton insläppta mål under grundserien är starka papper och ger ett målsnitt på 2,38 insläppta mål per match.

Red Wings besegrade New York Islanders med 4-2 på bortaplan i lagets förra bortamatch. Segern betydde den sjätte på dom tio senaste omgångarna, 6-3-1. I Eastern Conference huserar Red Wings på en sjätte plats med femtioåtta poäng efter fyrtionio spelade omgångar. Laget står på samma poängantal som fyran och femman Islanders och Lightning, men även sjuan Boston Bruins. Red Wings största problem den här säsongen har varit offensiven. Hundratjugotvå gjorda mål är bara tolfte flest och ger ett målsnitt på 2,48 mål per match.

Mitt spel blir därmed under 5,0 mål till 1,84 hos Unibet.

  • Match: Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings 
  • Speltips: Under 5,0 mål
  • Odds: 1,84 @ Unibet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 02:00, 4/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar