Detroit – Washington

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Detroit har haft en någorlunda bra i inledningen av säsongen. Detroit har inte spelat superbra, men lyckats hitta sätt att vinna, vilket förstås tyder på styrka. Någon gång kommer dock medgångarna upphörafår. Red Wings har vunnit två av de fem senaste matcherna där en av matcherna var hemma mot Capitals för en dryg vecka sedan. Man vann matchen med 1-0 efter att ha varit utspelade och förlorat skotten med ganska stora siffror.  Detroit hade Petr Mrazek i kassen som var grym och har gjort det riktigt bra den här säsongen. Han kan man tacka för många poäng.

Washington har trots två förluster på de tre senaste matcherna väldigt bra form och söker idag revansch från förra veckans 0-1 match där vi kan kalla det ett rån från Detroits sida. Man har under de flesta matcher den här säsongen spelat väldigt bra och man skapar mycket målchanser samtidigt som man släpper till väldigt lite mot eget mål. Man är topp tre åt båda hållen i hela ligan och med det offensiva lag man har så trillar målen in med jämna mellanrum. Man är i grunden ett mycket starkare lag än Detroit och jag tror helt enkelt att man vinner.

Mitt spel blir Washington ML till 1.87 @ Pinnacle.

  • Match: Detroit – Washington
  • Speltips: Washington ML
  • Odds: 1.87 @ Pinnacle
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19/11, 02.05

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar