Washington – Detroit

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Washington Capitals har gått från klarhet till klarhet. Den ena övertygande segern har överskuggats av den andra och särskilt på hemmaplan har Capitals bjudit på propagandahockey. Den absolut största styrkan i det här stjärnspäckade laget är som bekant det offensiva spelet. För tillfället placerar sig laget på förstaplatsen i Eastern Conference.

Detroit Red Wings form har varit skakig under de senaste veckorna, även fall två uddamålsvinster mot New York Islanders och Nashville Predators gav hopp. Totalt två vinster på de åtta senaste matcherna räcker dock inte långt. Detroit återfinns så långt ner som på en 15:e plats i Eastern Conference. Nedre halvan av tabellen är jämn, men det krävs en rejäl uppryckning från laget.

Jag spelar på Washington -1,5 (Asian Handicap) till 2,25 @ betway.

  • Match: Washington – Detroit
  • Speltips: Washington -1,5 (AH)
  • Odds: 2,25 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 9/2

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!