Washington – Detroit

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Washington Capitals har gått från klarhet till klarhet. Den ena övertygande segern har överskuggats av den andra och särskilt på hemmaplan har Capitals bjudit på propagandahockey. Den absolut största styrkan i det här stjärnspäckade laget är som bekant det offensiva spelet. För tillfället placerar sig laget på förstaplatsen i Eastern Conference.

Detroit Red Wings form har varit skakig under de senaste veckorna, även fall två uddamålsvinster mot New York Islanders och Nashville Predators gav hopp. Totalt två vinster på de åtta senaste matcherna räcker dock inte långt. Detroit återfinns så långt ner som på en 15:e plats i Eastern Conference. Nedre halvan av tabellen är jämn, men det krävs en rejäl uppryckning från laget.

Jag spelar på Washington -1,5 (Asian Handicap) till 2,25 @ betway.

  • Match: Washington – Detroit
  • Speltips: Washington -1,5 (AH)
  • Odds: 2,25 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 9/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar