Philadelphia – Detroit

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Philadelphia Flyers placerar sig på sistaplatsen i Eastern Conference. Hemmalaget har dessutom bara plockat en seger på deras sex senaste matcher. Möjligtvis kan hemmaspelet bli vändningen på trenden. Man har spelat fem raka bortamatcher. Oroande för klubben är att tre målvakter kan befinna sig på skadelistan. Anthony Stolarz och Brian Elliott är borta. Michal Neuvirth är nu osäker av personliga skäl.

Detroit Red Wings hittas även dem på nedre tabellhalvan i Eastern Conferece. En anledning till att laget varit så svaga under säsongen är den tunna offensiven där skador präglat den mycket negativt. Det ser ut att fortsätta ett bra tag till då ett par nyckelspelare har skador som håller dem borta ett par veckor till, minst. Mike Green, Danny DeKeyser, Antony Mantha och Darren Helm kommer inte spela mer i år. 

Jag spelar på under 7 mål (Asian Handicap) till 1,65 @ betway.

  • Match: Philadelphia – Detroit
  • Speltips: Under 7 mål (AH)
  • Odds: 1,65 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 19/12

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar