Detroit – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Detroit Red Wings har förändrats under försäsongen och klubben såg förmodligen en nödvändighet i detta. Nyförvärven hos hemmalaget är följande; veteranbacken Nick Leddy, även en stabil målvakt, Alex Nedeljkovic och en center, Pius Suter som tidigare spelat för Ottawa. Dessa nyförvärv är lovande för Detroit, men problemet är att Helm, Filppula, Nielsen och Glendenning har lämnat Red Wings.

Tampa Bay Lightning inledde serien med 2-6-förlust mot Pittsburgh. Tampa hade aldrig en ledning utan det var Pittsburgh som byggde upp en 3-0 ledning och sen gjorde man ytterligare tre i slutet när Tampa spelade utan målvakt för att försöka få ut något från matchen. Man ska inte dra för stora växlar av det här utan det kan vara lätt hänt att man är så pass exalterad för att fira och spela bra framför fansen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,54 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Detroit – Tampa Bay
  • Speltips: Tampa Bay (2)
  • Odds: 1,54 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 01:30, 15/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar