Anaheim – Detroit

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Anaheim Ducks har varit hemmastarka under nuvarande säsong, och hemmalaget bör kunna få igång maskineriet igen. Hemmalaget innehar sjätteplatsen i Western Conference. Anthony Stolarz räddade 36 skott för Anaheim, som blev hållna till 14 skott på mål framåt. Tre av dessa kom i de avslutande 22 minuterna. Anaheim har resultatraden 18-12-7 för säsongen och borde slå formsvaga Detroit.

Detroit Red Wings innehar niondeplatsen i Eastern Conference. Los Angeles Kings tog en 4-0-seger över Detroit Red Wings i Crypto.com Arena under natten till söndag. Nedeljkovic räddade 38 skott i målet för Red Wings och det är ungefär allt som finns att redovisa från deras sida i den här matchen. Laget har nu resultatraden 16-16-3 för säsongen och har förlorat fyra raka på bortais och sju av de tio senaste totalt.

Jag spelar på Anaheim ML till 1,68 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Anaheim – Detroit
  • Spel: Anaheim (1)
  • Odds: 1,68 @ Pinnacle Sports
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 10/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!