Toronto – Florida

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Toronto Maple Leafs hittas på andraplatsen i Eastern Conference. Senast dessa lag mötte varandra, så plockade hemmalaget Panthers en 4-3-seger. En svängigt möte med offensivt skickliga lag, som båda haft problem att hitta jämnheten på sistone. Talande för hemmalaget är deras skadesituation. Det finns inte några spelare som av andra anledningar kommer att missa nattens möte.

Florida Panthers hittas nu istället i nedre tabellhalvan, närmare bestämt på fjortondeplatsen i Eastern Conference. Då är skadeläget klart värre för gästerna har haft Derek MacKenzie, Vincent Trocheck och Jamie McGinn på sin skadelista. Tre offensivt starka spelare och även fall Florida fortsätter prestera, är det klart att det tar udden av deras spets något. Än värre är att Nick Bjugstad också är osäker till spel.

Jags spelar på under 7 mål (Asian Handicap) till 1,79 @ betway.

  • Match: Toronto – Florida
  • Speltips: Under 7 mål (AH)
  • Odds: 1,79 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 21/12

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar