Washington – NY Islanders

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Washington Capitals är inatt, pressade i sextondelsfinalen mot New York Islanders. Capitals förlorade med 2-4 i första matchen och hemmalaget hade stundtals svårt att hinna med i tempot. Detta kan bero på att Washington, gick direkt till ordinarie slutspelet och spelade en slags uppvärmningsmatcher inför slutspelet. Snarare än att dem fick spela kvalmatcher som bland annat New York Islanders gjorde.

New York Islanders avancerade vidare till åttondelsfinalen genom att besegra Florida Panthers med 3-1 i matcher. Jag tror att hemmalaget är rejält sugna på revansch och Islanders kan få problem här. Johnny Boychuk är den enda spelaren som är lite tveksam till spel i Islanders, och det är ett avbräck som man bör kunna hantera. Men det finns också stora förhoppningar om att han ska kunna spela trots allt.

Jag spelar på Washington DnB till 1,74 @ Unibet.

  • Match: Washington – NY Islanders
  • Spel: Washington DnB
  • Odds: 1,74 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 15/8
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!