NY Islanders – Ottawa

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

New York Islanders överraskade samtliga, då laget den senaste månaden befunnit sig på förstaplatsen i Metropolitan division. Islanders tappade deras förstaplats till Washington, men positionen kan återtas vid seger inatt. Tillsammans med Boston är man överlägset bäst sett till insläppta mål. Laget besitter lägsta snittet i ligan på 2.34 GA/GP. Anledningen är defensiven och spelet av Lehner och Greiss.

Ottawa Senators hittas på sistaplatsen i Eastern Conference. Det är ingen fröjd att skåda dess offensiv i nuläget. När Brady Tkachuk, Duclair och Tierney är dem mest framstående forwardsen i laget förstår man hur omfattande lagets utförsäljning var. Den sammanlagda poängproduktion som försvann i och med Stone, Duchene och Dzingels trades är totalt 164 poäng. Islanders ska vinna här utan bekymmer.

Jag spelar på raka ettan till 1,54 @ ComeOn.

  • Match: NY Islanders – Ottawa
  • Speltips: Real Madrid (1)
  • Odds: 1,54 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 6/3

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!