NY Islanders – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Islanders överraskade samtliga, då laget den senaste månaden befunnit sig på förstaplatsen i Metropolitan division. Islanders tappade deras förstaplats till Washington, men positionen kan återtas vid seger inatt. Tillsammans med Boston är man överlägset bäst sett till insläppta mål. Laget besitter lägsta snittet i ligan på 2.34 GA/GP. Anledningen är defensiven och spelet av Lehner och Greiss.

Ottawa Senators hittas på sistaplatsen i Eastern Conference. Det är ingen fröjd att skåda dess offensiv i nuläget. När Brady Tkachuk, Duclair och Tierney är dem mest framstående forwardsen i laget förstår man hur omfattande lagets utförsäljning var. Den sammanlagda poängproduktion som försvann i och med Stone, Duchene och Dzingels trades är totalt 164 poäng. Islanders ska vinna här utan bekymmer.

Jag spelar på raka ettan till 1,54 @ ComeOn.

  • Match: NY Islanders – Ottawa
  • Speltips: Real Madrid (1)
  • Odds: 1,54 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 6/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar