Boston – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Boston Bruins och Bergeron besegrade Islanders i två inledande matcher, men har emellertid hamnat i en jobbig situation efter två raka nederlag. Detta innebär även att hemmalaget naturligtvis behöver vinna för att Stanley Cup-äventyret ska fortgå. Matchen är oviss, mellan två offensivt skickliga lag, som har defensiva besvär i den här kvartsfinalserien. Kvartsfinalen har varit målrika hitintills.

New York Islanders har skaffat sig ett kanonläge efter två raka vinster mot nattens hemmalag. Det är inte minst powerplayspelet som har varit starkt den senaste tiden och gästerna har visat prov på en högklassig offensiv i allmänhet. Nio baljor på de två senaste tillställningarna inger respekt. Sylvassa framåt, svängdörrar bakåt. Undertecknad tror på en målrik historia.

Jag spelar på över 5,5 mål till 2,30 @ betway.

  • Match: Boston – NY Islanders
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 2,30 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 10/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar