Detroit – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Detroit Red Wings siktade på att klättra i tabellen under november månad. Istället har hemmalaget nio raka förluster och senast förlorade även Detroit med 5-2 mot Washington Capitals. Klubben hittas på jumboplatsen. Det fanns några ljusglimtar senast. Alexander Ovechkin gjorde två mål med två minuter kvar, och hoppet dog. Dessförinnan spelade Detroit smart, snabbt och med press dock utan framgång.

NY Islanders höll nollan och vann med 2-0 mot Columbus Blue Jackets i deras senaste match i Barclays Center. Anders Lee och Mathew Barzal stod för den offensiva kraften hos laget. Samtidigt som Thomas Greiss och Semyon Varlamov, tillsammans stod för den hållna nollan. Islanders vill hitta tillbaka till det vinnande spåret igen. Islanders har vunnit sex av de sju senaste mötena lagen emellan.

Jag spelar på raka tvåan till 1,86 @ Unibet.

  • Match: Detroit – NY Islanders
  • Spel: NY Islanders (2)
  • Odds: 1,86 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 3/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar