New Jersey – Chicago

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Nu hoppas jag att jag är rätt ute, men kan också vara väldigt fel om vi får se det normala och tråkiga New Jersey. Känslan är ändå att det blir en hel del skott när mästarna är på besök.

New Jersey och överspel i skott är absolut inget som händer ofta från min sida. Idag gör jag dock ett undantag trots att de flera gånger denna säsong gått under den här linan. Linan är låg i hockeyvärlden oavsett vilka lag som står på banan. Alla lag kan bryta den linan utan problem, men samtidigt så brukar Devils inte klara så många skott. Man har ett spel som mer eller mindre går ut på att dra ner på tempo och stänga ute motståndarna. Dessutom skjuter man inte överdrivet mycket på mål heller. Men som sagt, vissa dagar får lag spel. Lag som snittar få skott kan plötsligt få 80 skott i en match och lag som har ett snitt på mycket skott kan sluta med totalt 40. Jag säger inte att det kommer bombas iväg 80 skott ikväll, men att de kan knäcka linan tror jag absolut. Vi spelar för att linan är otroligt låg för ishockeyn.

Chicago skjuter mycket, men likt New Jersey så har de bra koll på det defensiva och man har en struktur som många har svårt att ta sig igenom. Varför tror jag att linan går över ikväll då? Chicago är det lag som skjuter näst mest skott på mål i hela ligan. Man har ett lägre snitt framåt på bortaplan. Däremot så släpper man till mycket mer skott på bortaplan än vad man gör hemma i Chicago. Hawks spelade så sent som igår en tuff match borta mot Islanders där man förlorade med 3-2. Skotten slutade 39-34 till Chicago. När man mötte Devils på hemmaplan denna säsong så slutade skotten 37-12 till Hawks. Nu har man en tung match i benen och är dessutom på resande fot där man är mindre stabila än hemma. Chicago kan mycket väl skjuta över 30 skott återigen och man bör definitivt släppa en bit över 20 skott. När Chicago spelar har vi aldrig fått en så låg lina som 51.5 och då måste vi spela, oavsett vilka de möter. Tittar man inbördes mellan dessa lag så har den gått över linan i 8 av de 10 senaste mötena.

Linan är väldigt låg när det handlar om Chicago. När det dock handlar om New Jersey så är den ganska logisk. Det känns som att det kommer bli minst 50 skott i matchen på nåt vis och då tycker jag det är värt chansen helt klart. Låg lina och vi spelar över 51.5 skott till oddset 1.85. Spelet hittar ni hos Unibet och insatsen blir 6 units.

  • Match: New Jersey – Chicago
  • Speltips: Över 51.5 skott (ordinarie tid)
  • Odds: 1.85 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 4/1, 01.05

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar