New Jersey – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New Jersey Devils hittas på fjärdeplatsen i Eastern Conference. Inför hemmamötet mot Edmonton har laget förvisso tre raka förluster, men dessförinnan var formen som bekant väldigt god. Målskyttetet har därtill fortsatt att fungera, åtta mål på de tre förlusterna är självklart godkänt, varpå en seger ligger och väntar. Nu får laget dessutom spela på hemmaplan mot ett överkomligt motstånd.

Edmonton Oilers är verkligen inget lag att skrämmas för. Visst, laget bortaslog New York Islanders med 2-1 efter förlängning senast, men förlorade dessförinnan med hela 4-0 hemma mot Detroit Red Wings. Förra veckan vann laget mot just New Jersey Devils på hemmaplan, men jag har svårt att se Edmonton Oilers återupprepar den bedriften. Känslan är att det finns stor revanschlust hos hemmalaget.

Jag spelar på New Jersey Draw No Bet till 2,00 @ William Hill.

  • Match: New Jersey – Edmonton
  • Spel: New Jersey DnB
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 10/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar