Washington – San Jose

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Washington Capitals innehar femteplatsen i Eastern Conference. Klubben har visat offensiva kvaliteér samtidigt som defensiven har svajat. Formen är knappast något vidare med fem förluster på de fem senaste matcherna. Åtta insläppta mål senast för hemmalaget och sju insläppta borta mot Nasville. Det säger något om Capitals svaga defensiv. Nu inatt saknar de bara backen Christian Djoos.

San Jose Sharks återfinns på tredjeplatsen i Western Conference. Precis som för Capitals, är gästernas form knappast den bästa. De tre senaste matcherna har förlorats. Laget har släppt in sex mål i alla tre matcher, dvs totalt 18 mål. Erik Karlsson är skadad. Det har aldrig blivit precis så som alla parter har önskat under den här säsongen, men det finns såklart en oerhörd potential i svensken fortfarande.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,80 @ NordicBet.

  • Match: Washington – San Jose
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,80 @ NordicBet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:05, 23/1
SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!