San Jose – Edmonton

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

San Jose Sharks återfinns på femteplatsen i Western Conference. Hemmalaget har fortfarande en slutspelsplats och möjligheterna att ytterligare en säsong avancera till Stanley Cup, är såklart stora. Med ett målsnitt på över tre mål per match, tillhör hemmalaget de klubbar som ofta bjuder på underhållning. Sharks Tomas Hertl är nog frånvarande här. Bortsett från det är bästa manskap tillgängliga.

Edmonton Oilers placerar sig på tolfteplatsen i Wester Conference. Precis som hemmalaget, har Oliers också ett målsnitt på närmare tre mål per match, men har stora problem med antalet insläppta mål. Där ligger laget bland de sämsta i hela ligan. Det oroar såklart lite inför fortsättningen. Att de nu står på sex förluster på sina sju senaste matcher vittnar också om en viss skakighet i hela bygget och truppen.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,87 @ bwin.

  • Match: San Jose – Edmonton
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,87 @ bwin
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 04:30, 21/11

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!