San Jose – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

San Jose Sharks återfinns på femteplatsen i Western Conference. Hemmalaget har fortfarande en slutspelsplats och möjligheterna att ytterligare en säsong avancera till Stanley Cup, är såklart stora. Med ett målsnitt på över tre mål per match, tillhör hemmalaget de klubbar som ofta bjuder på underhållning. Sharks Tomas Hertl är nog frånvarande här. Bortsett från det är bästa manskap tillgängliga.

Edmonton Oilers placerar sig på tolfteplatsen i Wester Conference. Precis som hemmalaget, har Oliers också ett målsnitt på närmare tre mål per match, men har stora problem med antalet insläppta mål. Där ligger laget bland de sämsta i hela ligan. Det oroar såklart lite inför fortsättningen. Att de nu står på sex förluster på sina sju senaste matcher vittnar också om en viss skakighet i hela bygget och truppen.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,87 @ bwin.

  • Match: San Jose – Edmonton
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,87 @ bwin
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 04:30, 21/11

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar