Dallas – Colorado

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Dallas Stars valde att starta veteranmålvakten Ben Bishop för första gången sedan mitten av augusti. Vezina Trophy-finalisten från förra säsongen släppte in fyra mål och blev därav utbytt. Denna match slutade med 6-3-torsk. Naturligtvis en mentalt väldigt jobbig förlust för hemmalaget som kunde stängt matchserien, och därmed avancerat vidare till semin, men istället har gästerna fått upp ett hopp.

Colorado Avalanche, Michael Hutchinson, fick hoppa in i kassen i hans första start i slutspelet, när både Pavel Francouz och Phillip Grubauer inte kunde spela. Det gjorde han med bravur, med 31 räddningar, när Colorado väckte liv i matchserien genom 6-3 segern mot Dallas i match fem. Colorado som slutade som nummer två i seedingen i West gjorde fyra av sina fem mål i den första perioden.

Jag spelar på Colorado Draw No Bet till 1,77 @ Unibet.

  • Match: Dallas – Colorado
  • Spel: Colorado DnB
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 3/9
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!