Dallas – Minnesota

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dallas Stars återfinns på tolfteplatsen i Western Conference. Dallas John Klingberg gjorde sitt första mål för säsongen i powerplay efter två minuter av förlängningen och Dallas Stars satte stopp på deras fem matcher lång förlustsvit när Blackhawks besegrades med 4-3 i American Airlines Center under natten till söndag. Klingberg avgjorde efter Patrick Kanes utvisning för hooking i förlängning.

Minnesota Wild återfinns på förstaplats i Western Conference. Mark Pysyk gjorde mål i tredje perioden för att hjälpa sitt Buffalo Sabres ta det hela vägen till straffar och slå Wild med 3-2 i Xcel Energy Center under natten till fredag. Cam Talbot stod för 38 räddningar i målet för Minnesota Wild. Laget är nu 19-8-2 och har förlorat tre raka matcher för första gången sedan tränare Dean Evason tog huvudrollen 2020.

Jag spelar på raka ettan till 2,50 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Dallas – Minnesota
  • Spel: Dallas (1)
  • Odds: 2,50 @ Pinnacle Sports
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 21/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar