Edmonton – Montreal

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Edmonton kommer från två tuffa matcher. Oilers lyckades endast vinna en av fyra matcher under förra veckans bortaturné. Klubbens möten med Capitals, Panthers och Lightning resulterade i tre raka torsk. Edmontons senaste match slutade även den med förlust. Denna gång mot Avalanche. På dessa fyra matcher gjorde Oilers endast sex mål. Noterbart då dem besitter den bästa spelaren i ligan.

Montreal Canadiens har efter 17 spelade matcher positionerat sig i toppen av Eastern Conference med endast Boston, Toronto och Tampa framför sig. Ett bevis på lagets slagkraftiga offensiv och med tanke på förväntningarna dem ställdes inför säsongen, sticker deras prestation ut än mer. Montreals offensiv vars formkurva pekar uppåt ställs mot Edmonton som kommer från en mycket tuff vecka.

Jag spelar på Montreal över 2,5 mål till 1,76 @ ComeOn.

  • Match: Edmonton – Montreal
  • Spel: Montreal över 2,5 mål
  • Odds: 1,76 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 03:00, 14/11

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!