Edmonton – Montreal

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton kommer från två tuffa matcher. Oilers lyckades endast vinna en av fyra matcher under förra veckans bortaturné. Klubbens möten med Capitals, Panthers och Lightning resulterade i tre raka torsk. Edmontons senaste match slutade även den med förlust. Denna gång mot Avalanche. På dessa fyra matcher gjorde Oilers endast sex mål. Noterbart då dem besitter den bästa spelaren i ligan.

Montreal Canadiens har efter 17 spelade matcher positionerat sig i toppen av Eastern Conference med endast Boston, Toronto och Tampa framför sig. Ett bevis på lagets slagkraftiga offensiv och med tanke på förväntningarna dem ställdes inför säsongen, sticker deras prestation ut än mer. Montreals offensiv vars formkurva pekar uppåt ställs mot Edmonton som kommer från en mycket tuff vecka.

Jag spelar på Montreal över 2,5 mål till 1,76 @ ComeOn.

  • Match: Edmonton – Montreal
  • Spel: Montreal över 2,5 mål
  • Odds: 1,76 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 03:00, 14/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar