Häcken – Cork City

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Häcken hade en tung start på säsongen, men nu på slutet har man istället haft en bra streak och hittas på sjunde platsen i serien. Det är just i offensiven Häckens främsta kvalitéer finns och i spetsen finns deras Paulinho som är en viktig spelare. Med kamrater borde han kunna snurra upp Cork City rätt rejält.

Cork City kommer av tabellen att döma, plocka hem andra platsen i ligan, efter Dundalk precis som de senaste två spelåren. Det må låta, och kanske även är, hederfullt att vara tvåa i serien, men man ska ha i åtanke att det satsas oerhört lite på den irländska klubbfotbollen och att den inte alls håller speciellt bra standard. Det bör helt enkelt skilja en nivå här.

Jag spelar på Häcken över 1,5 mål till 1,67 @ bet365.

  • Match: Häcken – Cork City
  • Spel: Häcken över 1,5 mål
  • Odds: 1,67 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 14/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!