Dundalk – St. Patricks

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Dundalk placerar sig högst upp i tabellen av Irländska Premier Division. Under 15 spelade matcher har 8 av lagets matcher slutat med över 2,5 mål. Laget har gjort överlägset flest mål i hela ligan (35 stycken). Idag möter man ett St. Patricks som kommer behöva flytta fram manskapet och med tanke på Dundalks starka facit, torde detta resultera i många kontringslägen och målchanser.

St. Patricks å andra sidan håller även dem till i övre halvan i tabellen och behöver så mycket poäng som möjligt för att ha chansen att nå en Europa League-kvalplats. Nämnvärt är att lagets 4 av de 5 senaste matcher har slutat över 2,5 mål.

Jag spelar på över 2,5 mål i matchen till 1,80 @ bet365.

  • Match: Dundalk – St. Patricks
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 1/10 Units
  • Spelstopp: 20:45, 24/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!