St. Patricks – Galway

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

St. Patricks innehar nästjumboplatsen i Irländska Premier Division. Senast spelade laget oavgjort mot Limerick efter ett tvåmålsunderläge. Varje poäng är viktig för att ”SuperSaints” ska lyckas klättra i tabellen och undvika nedflyttning. För tillfället har laget mycket goda chanser att delvis plocka en trepoängare ikväll och att avancera uppåt i tabellen. Laget behöver börja vinna på Richmond Park.

Galway placerar sig på jumboplatsen och har fyra förluster på sina fem senaste matcher. Nämnvärt är att laget inte lyckats vinna en enda match på bortaplan under säsongen. På dessa tio matcher har laget bara lyckats göra sju mål. Vidare bör nämnas att Galway har spelat flest oavgjorda matcher i hela ligan. Jag tror att detta blir en mycket jämn match, men att hemmalaget har goda chanser att vinna.

Jag spelar på oavgjort (hemmalaget inget spel) till 1,75 @ bwin.

  • Match: St. Patricks – Galway
  • Spel: Oavgjort (1 inget spel)
  • Odds: 1,75 @ bwin
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/6

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar