Lazio – Leverkusen

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Lazio har förlorat deras fyra senaste matcher med totalt 1-9 vilket även inkluderar 2-0-försluten i supercupfinalen mot Juventus. Det är inte bara resultaten som gått emot dem, spelet mot till exempel Juventus lämnade en hel del att önska. Lazio känner förmodligen pressen att de måste vinna den här matchen och måste framåt för att göra mål inför returen. Det lär samtidigt öppna upp för Leverkusens snabba spelvändningar och känslan är att de med sin imponerande offensiv löser minst ett mål här.

Bayer Leverkusen gick förra säsongen vidare från gruppspelet i Champions League men blev där utslagna direkt av Atlético Madrid. Leverkusen är ett otroligt starkt lag som främst bygger sin framgång via ett otroligt offensivt spel och hög fart. Till skillnad mot Lazio har Bayer Leverkusen redan inlett ligaspelet. Här i lördags tog de emot Hoffenheim och vände ett 0-1-underläge till en 2-1-seger.

Båda lagen gör mål till 1,91 känns väldigt bra här.

  • Match: Lazio – Bayer Leverkusen
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,91 @ ComeOn
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20.45, 18/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar