Leverkusen – Bremen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayer Leverkusen befinner sig precis bakom suveräna giganten Bayern München i Bundesliga. Lagets form är relativt bra. Innan förlusten mot Bayern, hade klubben inte förlorat sedan slutet av september. Leverkusen avancerade till kvartsfinalen i DFB Pokal, genom att slå Mönchengladbach på bortaplan med 1-0. Med fördel av att spela hemma på Bayarena, borde man kunna anses vara stora favoriter här.

Werder Bremens kontrakt i det tyska finrummet är i fara. Enbart ett par baljor i målskillnad håller dem på rätt sida strecket och problemen i klubben är uppenbara. Gästerna har förvisso en klart bättre form på sistone och vann faktiskt borta över Schalke 04 senast. Det är hyfsat starka startelvor som matchats i cupen från gästernas sida, men seriespelet och den stundande kontraktsstriden är hårt prioriterat.

Jag spelar på Leverkusen -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Leverkusen – Bremen
  • Speltips: Leverkusen -1,0 (AH)
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar