Leverkusen – Dortmund

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Leverkusen är med i toppstriden och kampen om Europabiljetterna är oerhört tät. I nuläget står ”Werkself” på fjärdeplatsen, vilket skulle innebära kval till Champions League nästa år om man nu hamnar här. Avståndet ner till åttan Wolfsburg är dock bara fyra poäng. Leverkusen kommer från en seger i Europa League med 1-0 borta över Sporting. Leverkusen snittar 1,3 kort framåt per hemmamatch, deras motståndare 1,7.

Dortmund placerar sig på andraplatsen och kan i praktiken inte ta över förstaplatsen från dominanterna Bayern München och riskerar inte heller att droppa i tabellen. Allt talar för att det blir en andraplats. Dortmund kommer även dem från en seger i Europa League med 2-0 hemma över Porto. Dortmund snittar 1,3 gula kort på bortaplan. I fjolårets identiska möte skrevs kortresultatet 1-2.

Jag kommer spela en liten TV-peng på att Dortmund får flest gula kort till 3,10 @ bwin.

  • Match: Leverkusen – Dortmund
  • Speltips: Dortmund flest gula kort
  • Odds: 3,10 @ bwin
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 21/2, 15:30

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar