Hamburger – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Här drabbar två formsvaga lag samman och i mina ögon kan matchen sluta hur som helst. Båda lagen är i poängnöd och jag tror på en målrik tillställning! Jag har hittat ett kul spel här, häng på!

Det är som sagt två formsvaga lag som drabbas samman här. Hamburg ligger på en 17 plats i Bundesliga och behöver givetvis vinna lite matcher nu för att inte ramla ur högstaligan. Leverkusen lever i en helt annan värld då man ligger fyra i tabellen och jagar en plats i Champions League kommande säsong. Hamburg har haft det jobbigt den senaste tiden då resultaten har gått emot laget. Efter storsegern hemma mot serietvåan Dortmund med hela 3-0 har man formraden 1-2-3 trots att man spelat jämnt med motstånden. Senast åkte man på stryk borta mot svåra Mönchengladbach med 3-1 och nu väntar alltså tufft motstånd igen. Heung-Min Son gör minst 1 mål mot sin gamla klubb!

Leverkusen har fallit ihop totalt efter uttåget ur Champions League då man nästintill radat upp förluster den senaste tiden. Man verkar dock vara lite på gång igen efter segern borta Augsburg med 3-1 men därefter blev det 1-1 hemma mot jumbon Braunschweig. Man måste börja vinna matcher om man skall spela i Champions League kommande säsong och då bör Hamburg borta vara en passande uppgift. Jag väljer att lägga ett spel på Heung-Min Son som har ett förflutet i Hamburg vilket jag tror kommer trigga honom rejält att göra en prestation här. När lagen i höstas möttes på Leverkusens hemmaplan gjorde han ett hattrick mot Hamburg och valde att fira samtliga mål, rejält. Han kan räkna med att få utstå en hel del burop i den här matchen vilket jag tror kommer höja honom rejält för att återigen provokativt göra mål och sedan fira det. Han sa i media efter förra matchen att han fortfarande har känslor kvar för Hamburg vilket spädde på kritiken från Hamburgfansen ännu mer. Han gjorde mål i matchen mot Augsburg för två omgångar sedan. Jag tror han kommer vara heltänd här och tar han bara tillvara på någon av de chanser han kommer få så löser han minst 1 mål mot ett svagt Hamburg!

  • Match: Hamburg – Leverkusen
  • Spel: Heung-Min Son målskytt i matchen
  • Odds: 2.90 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20.30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar