Hamburger – Karlsruher

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hamburger har haft en tuff säsong och såg länge ut att vara på väg att ramla ur Bundesliga direkt, men lyckades med nöd och näppe fixa en sista livlina i form av kval efter en tung 2-0-seger i sista omgången hemma mot Schalke 04. Förra året besegrade man Greuther Furth tack vare fler bortamål, trots att man faktiskt inte lyckades vinna någon av kvalmatcherna.

Karlsruhers stora styrka under säsongen är det fina offensiva spelet i kombination med andradivisionens tätaste försvar. När man nu åker till Hamburg och mäktiga Imtech Arena kan man räkna med att ställas inför ett väldigt bra hemmalag med fint stöd. Det är helt enkelt som upplagt för en tät och svårbedömd historia, där Hamburger SV visserligen får ses som favoriter, men där det ändå är mycket troligt att Karlsruher SC ställer till med problem.

Jag har hittat ett fint odds på att båda lagen göra mål till 1,91 hos bet365. Hamburger SV kommer i egenskap av hemmalag vilja göra mål och kommer därför att gå framåt, vilket jag tror kan öppna för att Karlsruher också kontrar in minst ett mål.

  • Match: Hamburger SV – Karlsruher SC
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 28/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar