Bayern München – Hamburger

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München tog hem ligatiteln och i Champions League lyckades man vinna 5 av 6 matcher i gruppspelet innan man sedan förlorade mot Barcelona i semifinalen. Inför säsongen hade man ett otroligt stark lag och man har nu fått in ytterligare två stora profiler som Vidal från Juventus och Douglas Costa från Shaktar Donetsk. Senast blev det torsk i cupfinalen mot Wolfsburg efter straffar, men man ska komma ihåg att dem inte är dåliga på något sätt och kan bli en konkurrent denna säsongen.

Hamburger stod för en usel säsong ifjol. Det blev ynka nio segrar under hela säsongen i Bundesliga och genom ett smärre mirakel i kvalet lyckades de hålla sig kvar i Bundesliga. Man har rensat ut en hel del äldre spelare inför säsongen och har ett par spännande nyförvärv. Bland annat Albin Ekdal på mittfältet och mittbacken Emir Spahic kommer spela viktiga roller i laget den här säsongen. Men känslan är trots det att de än en gång blir en tuff strid i botten för Hamburger.

När lagen möttes förra säsongen på Allianz-Arena vann Bayern med 8-0 och Bayern har faktiskt gjort hela 31 mål på de fem senaste hemmamatcherna mot Hamburger, ett snitt på 6,2 mål per match. Spelar på att Bayern vinner och det blir över 3,5 mål i matchen som ger 1,95 @ Bwin.

  • Match: Bayern München – Hamburger
  • Spel: Bayern München vinner och det blir över 3,5 mål i matchen
  • Odds: 1,95 @ bwin
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 14/8

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar